Connecting...

Evenement gemist? Download het verslag van het evenement.

W1siziisijiwmtkvmdqvmdevmtevmtgvmjkvndi2l3bsyw50idiuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilci5mdb4mzawxhuwmdnjil1d

Het zorglandschap verandert, en daarmee ook het vakgebied van Medical Affairs. Tijdens NVFG's Medical Affairs: Shaping the Future kwamen op 14 maart méér dan 100 professionals bijeen om te praten over de toekomst van het werkveld.

Real Life Sciences Nederland heeft de 1e editie van dit evenement gesponsord. Namens het Real-team waren Mari Veleda Alves en Imke Pasmans aanwezig bij dit evenement. Zij hebben een verslag geproduceerd met een samenvatting van de keynotes van Kate Bradford en Lucien Engelen. Daarnaast worden ook drie van de workshops besproken. Benieuwd naar de samenvatting?

Bekijk en download direct het verslag via deze button:

Medical Affairs Dag 2019
Niet naar het evenement geweest, maar wél nieuwsgierig naar het programma? 

Lees ook de aankondiging: Medical Affairs: Shaping the future